marți, 12 februarie 2008

Ză piaigi hiaz luouded băt viz ierors



Am fost in ultima perioada numit in fel si chip: bou, tampit, handicapat, nenorocit, animal, boschetar, idiot (pe filiera intenationala), nefe, disperat, distrus, nesanatos, anormal la cap, fara simt de raspundere, superficial, om fara rost, degeaba, fara sare si piper, fara caterinca, degeaba iarasi, du-te dracu, varza, obosit, impartit in prea multe parti, intarziat, cheltuitor, fara vlaga, mancator de kk, prea incordat...ma rog si lista poate continua...pentru toti am un singur cuvant..VA MUTLUMESCC FANII MEEEEEEI. VA IUBESC PE TOTI IN EGALA MASURA! (autografele mai tarziu si numai pe tricouri cu tzatze sau pantaloni cu cur).


Astazi citeam niste blog-uri din marea si cuprinsa noastra blogosfera romaneasca. Si ma gandeam....prost sa fii (a se citi star), blog sa ai...am tras o concluzie...chiar daca te cheama Copos, Ciutacu, Iliescu sau Nastase tot bati campii pe blog...iti tii blog-ul ca sa faci o scrisoare deschisa care mai mult ca sigur nu va fi citita de catre Mircea Sandu? Macar am avut bunul simt si nu am citit cartea "Dialoguri cu Nina" (autorul daca nu il stiti, dati un search si o sa vedeti cine este).

Ma gandeam, deci, ca sa o rog si pe mama sa isi faca blog...daca e chiar asa la moda si toata lumea are, chiar daca nu are nimic de zis, sau nimic de facut (a se vedea binecunoscutul caz Zoso). Ca mai mult ca sigur mama ar avea ce sa scrie pe blog...de exemplu retete de mancare....sau dulciuri preferate....sau tipuri de parfumuri...si sunt sigur ca va avea mai multa cautare decat blog-urile anoste ale oamenilor media (a se citi cu vizibilitate meadia).


La final vreau sa transmit o rugaminte fetelor de la City Grill Primaverii care imi zambesc de fiecare data cand ma duc sa le cer o ciorba de burta din comanda pe numele radu (se stiu ele doua)...fetelor, daca se poate, va rog daca puteti sa acriti putin mai tare ciorba va promit ca o sa vin imbracat fita cu tricouri mulate si o va zambesc si o sa va fac cu ochiul. Multumesc mult!

3 comentarii:

Petruta spunea...

Mey Raducu dar cine-s "fanii" aia care te faceau asa? Nu de alta dar poate vor sa le dai si altfel de autografe, mai usturatoare...:D

Make spunea...

Eh, Petruta...iti multumesc pt sustinere...dar fani sunt peste tot...din pacate...ar trebui sa ii usture putin, dar eu sper sa se intoarca roata:)

Raluk6 spunea...

bro',da' nu ti-a zis nimeni pana acum ca esti PORNO!!!deci te rog....ma declar fan!=))