joi, 10 ianuarie 2008

Expertii au cazut de acord...Ghepardul a evadat!!!

Deunazi eram in metrou...ca tot omu', mergeam "a la escuela". Si eram langa usa...langa un nene care citea "Libertatea". Si ce vad acolo titlu mare? Citez cu aproximatie " In cazul ghepardului <(parca ghepard era)> expertii au dat verdictul: A evadat singur". Pai mi se pare corect. Cum sa nu evadeze?
Bineinteles ca era condamnat pe nedrept. L-au bagat la zoo doar pentru niste maruntisuri; trafic de oua de sarpe sau ca a taiat niste gazele in ora de varf, la oaza, cand veneau animalele la adapat. Pai cum sa nu evadeze, cand in partea cealalta il asteptau cei din gasca lui, hiena si cu jaguarul? Mai mult ca sigur a convins maimuta sa mituiasca paznicul, sa poata sa iasa singur. Si papagalul a tinut de 6, in caz de ceva nasol; si in spate venea sconcsul ca sa stearga orice urma lasata. Pai tocmai de aia nu si-au dat seama expertii ca a fost ajutat ghepardul de toata gradina zoologica sa evadeze. Se vede ca numai profesionisti sunt inchisi acolo....sper doar sa nu fie recidivisti.
Asa ceva se poarta in ziarele noastre; nu mai sunt destule probleme de dezbatut sau, cel putin, cei de la "Libertatea"nu mai aveau noutati despre ultimele aventuri ale lui Guta sau Mutu sau alte valori incontestabile ale mult prea coloratei si mult prea variatei Romanii.

2 comentarii:

Anonim spunea...

si mai erau si ecsperti aia...mai mai mai - culmea e ca n-au reusit sa il tranchilizeze decat de tot!

Anonim spunea...

"eterna si fascinanta" ... Libertatea