luni, 7 ianuarie 2008

E iarna, e si sesiune


Parca in tot calvarul asta de de-te vino intre scoala si invatatul acasa, mai merge, din cand in cand, intr-o seara, o pauza binemeritata. Si cum pauzele in sesiune sunt, sa zicem, destul de rare, hai sa fie macar mai lungi. Nimic mai frumos. Cum sa facem asa ceva?
Pai reteta este destul de simpla si totusi extrem de eficace...o pauza buna este una linistita, cu persoana indragita sau singurel intr-un spatiu pe care sa-l consideri numai al tau; si cum sa faci? Incerci sa scapi de toata lumea si inchiriezi un DVD, dar nu orice...doua filme sunt recomandate pentru o stare de bine..."Pianistul" al lui Roman Polansky, pe care vi-l recomand din toata inima si "Regatul Cerului". Sunt doua filme care satisfac variate gusturi, ambele istorice, primul pentru pasionati, al doi-lea pentru energici. In completare iti pui un cd cu chill-out in combina, de prefarabil ceva cat mai "easy" sa se auda in surdina si aprinzi pe masa o lumanare parfumata. Ca reteta sa fie completa ia si un vin bun; ceva mai greu, pentru ca il bei simplu, rosu, pentru ca este iarna, la temperatura camerei, deschis cu 10 minute inainte sa-l torni in pahar ca sa poata "respira"- o "Feteasca Neagra" de Valea Prahovei sau de Vanju Mare. Daca il vrei asortat cu o ciocolata, atunci un vin dulce gen "Busuioaca de Bohotin"-roze si totul o sa fie absolut minunat. Incearca cum ti-am sugerat si imi spui cum te-ai simtit dupa.

4 comentarii:

Raluk6 spunea...

foarte high bro'...poate ar fi trebuit sa impart sticla ai cu cineva!/:?

Raluk6 spunea...

foarte high bro'...poate ar fi trebuit sa impart sticla cu cineva!/:?

Anonim spunea...

ce pofta mi s-a facut de busuioaca de bohotin...
gata! marti dupa geopolitica imi iau vin si ma uit pentru a o mia oara la Eternal sunshine of the spotless mind:D:D

persy spunea...

alea sunt vinuri pe care sa le bei singur...daca esti cu o fata iti sugerez sa bei "Sange de taur"..bun pentru femei cand il beau barbatii... sa incerci..bafta in sesiune